miercuri, 4 noiembrie 2015

Femeia

Femeile au nevoie de atenție. Fiind sexul "slab" femeile au nevoie de a se simți femei. Anume femei indiferent de caracterul lor sau de ideile lor. Ele sunt la fel de slabe întrucât și puternice. Au acea putere de a învinge, de a lupta împotriva la orice și de a ieși învingătoare zâmbind. 
Des bărbații zic că femeile fără ei nu pot, că sunt ei acei ce le protejează, că ei sunt portătorii de idei și inovații, că fiind sexul "puternic" au în mâinile lor situația. Dar des se dovedesc de a fi doar vorbe, doar iluzii ce bărbații își fac și tot ei cred. 
Femeia e capabilă să întoarcă lumea și să o construiască din nou după placul ei. Femeia e mult mai puternică precum cred bărbații. Femeie construiește și distruge. Femeia își deschide ușile fără de a aștepta ca un bărbat să-i facă această plăcere. 
Și cred că fără femei majoritatea bărbaților nu ar ajunge la reușita spre care tind. Femeile cred iar bărbații simt această încredere.Femeia e acea ființă ce aduce frumosul și splendidul pe pământ. Ea e capabilă de a-și schimba viața ei precum și viața bărbatului ce o are alături. Acel frumos ce vine din inima și sufletul ei și care e prezent mereu.
Femeia merită iubită. 
Femeia merită înțeleasă și merită de a fi fericită.
Și fiind frumoasă ea prin aceste fapte și toți acei ce o înconjoară vor fi ca ea. 
Femeia e enigma ce vine descoperită de zi cu zi, și în fiecare zi are noi rebusuri, labirinturi...