miercuri, 4 noiembrie 2015

Vreau...

Vreau să am curajul cela de a putea schimba tot ceea ce mă înconjoară. Vreau să devin acea femeie ce o vei dori mereu alături și care te va bucura zi de zi. 
Vreau să împart cu tine orice moment din viața mea. Momente fericite precum de a face împreună pentru prima dată o tortă sau momente neplăcute precum câteva zile de gripă. 
Vreau să mă trezesc dimineața și să nu te las să dormi pentru că vreau să facem micul dejun împreună și pentru că mi-e ciudă de faptul că tu vrei să mai lenevești și să dormi pe când eu nu reușesc. 
Vreau să ne plimbăm prin oraș și să mâncăm vată dulce, care desigur ambii nu o iubim dar e mai presus decât noi să o luăm și să ne înnebunim. Vreau să aud glumele tale câteodată fără sens dar care mă fac să râd pentru că ești atât de amuzant când le spui că nu pot să rezist. 
Și fiindcă am ales de a fi împreună, de a ne suporta și de a ne iubi reciproc pentru o întreagă viață, aș vrea să fiu motivul fericirii tale pentru totdeauna. Chiar și în momentele de ceartă aș dori ca tu să mă iei de mână și să fii alături. Vreau să înfrunt cu tine orice. Să fiu iubită și la rândul meu să-ți dăruiesc iubirea și sinceritatea mea. 
Vreau să fiu motivul zâmbetelor tale și a acelor fețe stranii dar pline de fericire. 
Vreau să te enervez atunci când mănânc dulciurile ce le vroiai tare tu și să-ți văd fața aia de copil micuț și supărat ce vrea alintat. Vreau să te văd în orice mod. 

Vreau să fii al meu. Doar al meu. Azi și pentru totdeauna.
Să fim acea pereche ce mult dorim să devenim. 
Să lăsăm la o parte părerile lumii din jur și să ne construim o lume a noastră, toată pentru noi doi.
Vreau pentru că te iubesc și pentru că fericirea mea ești tu.