marți, 20 ianuarie 2015

Călătorind  Călătorind ne-am regăsit...
  Călătoriile ca și familia, ca și prietenii și școala au o importanță mare pentru noi. Călătoriile ne formează personalitatea noastră, ne schimbă ideile și modul de a trăi. 
  Această schimbare de țară, de oraș, de climă și cultură, de tradiții și limbi ne oferă o sumedenie de gînduri noi, peripeții și experiențe care mai de care. Chiar să vizitat tot același oraș anul trecut și anul ăsta să te dus tot acolo oricum avea să observi că schimbări sunt, în primul rînd te-ai schimbat tu, s-au schimbat locurile vizitate de tine anul trecut, s-a schimbat anturajul, s-a schimbat orice. Schimbările ne ajută să ne înțelegem pe noi și mai apoi să observăm ce ne înconjoară. 
  Călătorind ne îmbogățim sufletul și mintea. Descoperim noi locuri, noi persoane ce ne uimesc prin comportările lor, noi posibilități de a ne gîndi la viitorul nostru, noi tradiții ce ne permit să le comparăm cu ale noastre. Descoperim un nou "EU". Un "EU" ce are curajul de a trece peste orice în căutarea bucuriei, un "EU" ce are încredere în propria persoană și în puterile sale, un "EU" ce e sigur că va învăța multe chiar și dintr-o experiență mică. 
  Ne regăsim la mii de kilometri de casă, ne regăsim într-o cafenea la sudul Franței, ne regăsim plutind cu barca pe Marea Neagră... ne regăsim acolo unde niciodată nu ne vom pierde.
  Cu toții avem nevoie de schimbări pentru a regăsi liniștea sufletească și pentru a regăsi din nou acel curaj de a merge înainte. Avem nevoie de distracție, de fericire și dragoste. Deseori avem nevoie de un bagaj și de un bilet undeva departe pentru a ne odihni de noi înșine și de gîndurile noastre.
  Orice experiență are prețul său care e înțeles, pentru fiecare din noi, în mod diferit. Dacă este această posibilitate de a ne schimba de ce să nu încercăm? Poate că acest pas va întoarce viața spre soare și în sfîrșit vom vedea zîmbetul său. Sau poate că acest pas va face viața noastră și mai frumoasă decît cum este acuma.
  
  De ce să nu ne oferim nouă momente plăcute? 
  Copilul ce se află în adîncul sufletului nostru mereu caută ceea ce îl face fericit. Te va îndemna să faci acele lucruri ce într-adevăr le dorești, te va duce la ușa visurilor și dorințelor tale pentru ca tu mai apoi să pătrunzi înăuntru și să cucerești acea lume ce se află acolo. te va face fericit și împlinit.
  Călătorind admirăm peizajele și visăm la viața ideală.
  Călătorind ne îndrăgostim.
  Călătorind descoperim o lume nouă.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu