vineri, 26 octombrie 2018

As fi cel mai norocos dacă te-aș avea pe tine în viața mea

Dac îți amintești, eu, acel Ion cu 3-4 ani în urma visa la iaht, mașini scumpe, case luxoase, business, sa devin un atreprenor... Acum lucrurile puțin sa schimbat. Visul meu cel mai mare este, " să-mi găsesc persoana potrivită pentru a crea o familie frumoasa." O familie perfecta cu sentimente adevărate, fidelitate, copii educați, nepoți, fini și cu multe obiceiuri și tradiții. Sa știu ca ma aștepta cineva acasă ce ma iubește, ce își face griji pentru mine, pentru întreagă familie. Acea persoană vreau mult sa fii tu, Valentina

Mda

Dacă sa compar visul de atunci și cu visul de acum, PRACTIC ambele sunt imposibile. ☹️ TEORETIC mie îmi pare posibil. Vreu prea mult sa se realizeze acest vis și nu pot sa renunț. Încă am speranțe. O sa sper pina cind o sa te vad în rochie de mireasa sau altceva care sa ma convinga ca nu mai am nici o șansă, sau, desigur dacă o sa apară alt cineva la mine în viața care sa te înlocuiască.

Nu am idee ce sa fac, nu mai vreu să-ți provoc dureri, nu vreu sa te deranjez, și dacă o sa fie, deranjul o sa fie foarte mic care sa nu te afecteze emotional

Nu m-am schimbat mult, is același ion ce a fost, doar ca puțin m-am maturizat, vad lucrurile alt fel, în unele momente o sa procedez în alt mod. Indiferența mea a dispărut și am început sa prețuiesc. Îmi place la nebunie sa iubesc.

Nu, nu sunt ideal, da nici cel mai rău, dar, dacă cu acel Ion ce am fost am putut să-ți fiu pe plac, acum sunt sigur ca o sa te pot sa te fac cea mai fericita femeie din lume. Amintește-ți ultimele 5 zile petrecute împreună, de conversațiele noastre care întotdeauna aveam despre ce sa vb, de zilele întregi ce stăteam în pat îmbrățișați necăutând nici mâncare. Amintești de momentele grele ce ți-am fost alături și desigur de nopțile noastre lungi sălbatice.


Tu ma cunoști deja, știi ce fel de băiat sunt. Vreu sa ma intalegi ca nu vreu sa te mint doar pentru ca să ne impacam și peste ceva timp din nou sa ne despărțim. M-am gindit mult la acest pas.
Vreu sa te rog mult sa te gindesti la ceia ce am spus eu. Și dacă mai simțit ceva pentru mine sau dacă crezi ca eu o sa fiu în stare sa te fac fericita. Dă-mi o șansă. Sa începem totul de la inceput, pas cu pas să-ți demonstrez ca pot sa fiu idealul tău.

P. S. Prietenii și cunoscuții tăi, la sigur ca o sa accepte alegerea ta

Orice ce nu s-ar imtimpla, o să fiu alaturi, n-o sa renunț niciodată la tine. O sa încerc să-ți ofer tot ce ai nevoie, sa te simți iubita, protejata, libera, fericita..Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu