luni, 23 aprilie 2018

Aduc vinul si facem dragoste?

Uneori, chiar sunt o pacoste de bărbat! Știu că te mai supăr. Nu-s perfect, dar, parcă, împreună suntem perfecții pământului! Cel puțin, în ochii noștri. Așadar, te rog, iartă-mă pentru momentele în care îți pricinuiesc necazuri! Nu ăsta-i scopul meu (și știi și tu), pentru că un bărbat care-și iubește femeia va încerca mereu să îi întipărească un zâmbet pe chip și o sclipire în ochi. Cel puțin, așa văd eu treaba asta.

N-am să-ți promit că nu te voi mai supăra. Îți pot promite că nu te voi dezamăgi și că balanța va înclina favorabil spre o viață fericită în doi. Știu că la fel vei face și tu, pentru că văd zilnic acest lucru la tine.


Hai să trecem peste momentele de încrâncenare de peste zi! Ce spui, vrei? Vrei să aduc eu vinul  – un rose demisec, preferatul tău – și facem dragoste, uitând de momentele mai puțin bune? Desigur, știi că nu-s adeptul jumătăților de măsură, așadar vom face dragoste după ce discutăm problemele, căci comunicarea este, fără discuții, mult mai importantă decât partidele de sex.

Dar, după ce lămurim trebuie, ce spui să ne pierdem printre așternuturi? Să te dezbrac și să-ți sărut trupul gol, încetul cu încetul, luându-l la pas cu buzele și făcând popas în locurile care-ți fac pielea de găina atunci când sunt atinse. Orgasm. Apoi să intru în tine și să îți arcuiești spatele de plăcere în timp ce strângi cearșaful în pumni. Și să ne jucăm așa – când cu ritmul, când cu pozițiile, când cu vorbele. Orgasm iar. Apropo, îmi place când, la final, zâmbești satisfăcută și mă săruți în semn de mulțumire.

Și, după ce terminăm joaca asta de adulți, să bem și ultimul pahar de vin. Pentru azi, ajunge. Mâine, o luăm de la capăt!